Cégünk története

Kazincbarcikán az észak-magyarországi, borsodi iparvidéken 2001 decemberében indult el a gép- és szerszámkereskedéssel foglalkozó kisvállalkozás. Büszkén mondhatjuk, hogy a semmiből, kényszervállalkozásként épült a ma már sikeres családi vállalkozás, amely a mai gazdasági környezetben is stabilan megállja a helyét, és mára a régió egyik meghatározó kereskedéseként üzemel. A vállalat cégfejlődése során több üzlethelyiség nyitáson is keresztülment.

A cég tevékenységi körének megfelelő aktív munka 2002 májusában indult. A társaság ekkor kezdett ismertté válni az ipari cégek körében, mindez természetesen sok munkát és utánajárást követelt. Hónapról-hónapra egyre több megrendelést kapott a cég, ami növelte a bevételt, és a több mint egy éves kitartó munkavégzés után, 2003 októberében sikerült üzlethelyiséget nyitni, melyben már jelentős raktárkészlet várta az ügyfeleket. Ekkor került sor létszámbővítésre is.

Az eddig megtermelt tőkéből, hitel igénybevétele nélkül került sor újabb üzletnyitásra 2011 évében. Kívülálló okok miatt, azonban a Rudabányán megnyitott üzlethelyiséget 1 év működés után be kellett zárni. Mindemellett az árbevétel növekedésnek valamint a folyamatos raktárkészlet és létszámbővülésnek köszönhetően 2014-ben egy 150 m2-es üzlethelyiséget kezdett bérelni a társaság. Ekkor történt komolyabb informatikai fejlesztés, választék és raktárbővítés a cég életében.

A 2008-as gazdasági világválság több évig fennmaradt érezhető hatása ellenére 2018 májusában a vállalkozás profilt bővített és az eddig forgalmazott szerszámgépek, mérőeszközök, forgácsolószerszámok, hegesztő gépek, levegős gépek és munkavédelmi eszközök mellett immáron a víz, gáz és fűtés szerelvényekkel lett gazdagabb és egy új telephellyel. A cég életében, alapítástól kezdve nagyon fontos volt az ügyfélközpontú szemlélet, ennek szellemében jelen pillanatban 5 munkatárs dolgozik azon, hogy ennek a hozzáállásnak minden tekintetben eleget tegyen, és a kedves érdeklődőink, ügyfeleink ezen két szakterületről érkező kéréseit, igényeit rugalmasan, gyorsan kielégítse!

2023 januárjában a cég szerszámos részlege a Budai Nagy Antal útra költözött, így a szerelvényes résszel egy fedél alatt fogadjuk a kedves ügyfeleinket, vásárlóinkat.